E Hënë - E Premte8:30 AM - 16:30 PM
Zyrët gjinden nëFushë Kosovë
Vizito rrjetet sociale
ÇFARË PO I MUNGON BIZNESIT TUAJ?

Asetet e juaja
Kanë vlerë

Bashkëpunimi me ne sjellë regjistrimin dhe kthimin e tyre.
TË PËRKUSHTUAR PËR SUKSESIN TUAJ

Ne i mbajmë
Premtimet tona

Së bashku ne arrijmë ti tejkalojmë sfidat të cilat do të paraqiten gjatë rrugëtimit tonë të përbashkët.
NE DËSHIROJM QË JU TË JENI TË SUKSESSHËM

Suksesi juaj
Biznesi jonë

Qëllimi dhe misioni ynë është në përkushtimin dhe realizimin e planeve të bashkëpuntorit tonë.
WHAT'S MISSING IN YOUR BUSINESS?

Find that
Missing piece

Override the digital divide with additional clickthroughs from DevOps. Nanotechnology immersion along the information highway.
COMMITTED TO YOUR SUCCESS

Delivering
The promise

Quickly aggregate B2B users and worldwide potentialities. Progressively plagiarize resource-leveling e-commerce core competencies.
WE WANT TO SEE YOU SUCCEED

Your success
Our business

Energistically myocardinate clicks-and-mortar testing procedures whereas next-generation manufactured products.
MENAXHIMI PORTOFOLIOS

Kthimet

Ne u mundësojm kthimin e mjeteve të humbura.
MENAXHIMI FINANCAVE

Kontabiliteti

Të gjitha shërbimet e kontabilitetit.
VLERA ASETEVE

Vlerësimet

Për një vlerësim profesional dhe të paanshëm.
KU DHE SI MUND TË JU NDIHMOJMË ?!

Shkëmbim
Përvojësh

Ekuivalenca
Shkëmbimi i përvojave sjell balancë dhe besueshmëri të ndërsjellë.
Planifikimet Biznesore
Planifikime dhe projektime të çdo ideje biznesore.
Burimet Njerëzore
Staf me përvoj dhe i përgaditur për çdo sfidë gjatë rrugëtimit tonë të përbashkët.
Strategjia
Investoni në mënyrë të përsosur kapitalin duke bërë bashkimin e ideve.
Start Up
Koordinimi i ideve në fillimin e bizneseve të reja me projekte atraktive.
Organizimet
Trajnime dhe shkëmbime të përvojave mes stafit tonë dhe palëve të interesuara.
https://www.var-shpk.com/wp-content/uploads/2019/04/img-experience.png
GROWING WITH OUR CLIENTS

30 Years of
Experience

Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with additional clickthroughs from DevOps. Nanotechnology immersion along the information highway will close the loop on focusing solely on the bottom line.

Leverage agile frameworks to provide a robust synopsis for high level overviews. Iterative approaches to corporate strategy foster collaborative thinking to further the overall value proposition. Organically grow the holistic world view of disruptive innovation diversity.

Consistency

Podcasting operational change management inside of workflow.

Improvement

Dynamically innovate customer service for state of the art customer.

Branching

Pursue scalable customer service through sustainable potentialities.
GREAT REVIEWS FOR OUR SERVICES

Trusted by some
Biggest Names

https://www.var-shpk.com/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-01.jpg

Absolutely spot-on!

Seamlessly visualize quality intellectual capital without superior collaboration and idea-sharing. Holistically pontificate installed base portals.
JAMES BRISK
HSBC Bank
https://www.var-shpk.com/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-02.jpg

Best decision ever

Quickly deploy strategic networks with compelling e-business. Credibly pontificate highly efficient manufactured products and enabled data.
HOWARD MCMILLAN
Hotel Berg
https://www.var-shpk.com/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-03.jpg

Saved my Business

Dynamically target high-payoff intellectual capital for customized technologies. Objectively integrate emerging core competency communities.
MARIA GOTHENBURG
Applauz Startup
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
logo_bks
Bpb
E12CE8FE-C293-40E9-99AC-8FF4830A593C
REQUEST A CALL BACK

Get your Business
Right up There

Phosfluorescently engage worldwide methodologies with web-enabled technology. Interactively coordinate proactive e-commerce via process-centric outside the box thinking.
012345678900123456789001234567890+

Business advices given over 30 years

012345678900123456789001234567890+

Businesses guided over thirty years

0123456789001234567890+

Business Excellence awards achieved

https://www.var-shpk.com/wp-content/uploads/2019/04/img-callback.png
Çfarë ne ofrojmë

Shërbimet

KËRKOJE ZGJIDHJEN

Jeni duke kërkuar një konsulenc të shpejt?

GET SOLUTIONS FAST

Searching for a First-Class Consultant?

NJOFTIME

Lajmet e Fundit

Kontabiliteti
4Apr
Kontabiliteti
Përpilimi dhe raportimi i të gjitha raporteve për çdo lloj biznesi si dhe përfaqësimi para çdo organi shtetëror për çdo klient. Në një biznes që planifikon të ketë në kontrollë çdo detaj për çdo investim, çdo të hyrë dhe çdo e dalë të jetë e regjistruar dhe e përpunuar në një mënyrë shumë efikase. Programet e kontabilitetit nga më të mirët në treg, dhe përshtatshmëri me bizneset të cilët tanimë veq punojnë me ato programe.
Kthimet/Rikuperimet
19Mar
Kthimet/Rikuperimet
Menaxhimi i portfolios në vonesë ose të humbura në mënyrë profesionale dhe me shume kujdes, duke pas parasysh ndieshmërinë dhe fragjilitetin e rasteve me klient tanimë me probleme në rikthimet e kredive ose mos pagesën e faturave të ndryshme. Ruajtjen në maksimum te relacionit klient-kompani si prioritet në fushëveprimin tonë u mundësojmë çdo palë kontraktuale besueshmëri se borxhet e vonuara do tu kthehen në kohë dhe me afate të arsyeshme.
Vlerësimet
4Mar
Vlerësimet
Me staf të licensuar dhe me përvojë bëjmë vleresimin e pronave të luajtshme dhe të paluajtshme të të gjitha llojeve. Vlerësimi do të jetë i shpejt dhe me cilësi të lartë i pa anëshëm dhe i bazuar në arsyen e tij. Duke marrë parasysh të gjitha standardet që kërkohen për një vlerësim me të gjitha kriteret e kerkuara.
Auditimi
1Mar
Auditimi
Çdo biznes që ka nevojë për auditim të pasqyrave dhe raportim të tyre u mundësojmë këtë shërbim me profesionalizimin më të lartë. Ky shërbim do ti ofrohet çdo klienti ndërsa përparesi do të kenë klientët që bashkëpunojnë me ne edhe në fushat tjera si p.sh. kontabilitet, vlerësimet etj.
Zyra jonë

Na vizitoni

Eja dhe vizito zyret tona apo kontakto përmes e-mail ose numrit të telefonit.
Adresa
Rruga Abedin Sogojeva
Kompleksi Dardania
Hyrja D3, Kati 1, Nr.3
Fushë Kosovë
Thirr në
+383 (0)49 555 533
+383 (0)48 712 711
+383 (0)48 712 717
E-mail
info@var-shpk.com
Zyra jonë

Na vizitoni

Eja dhe vizito zyret tona apo kontakto përmes e-mail ose numrit të telefonit..
Adresa
Rruga Abedin Sogojeva
Kompleksi Dardania
Hyrja D3, Kati 1, Nr.3
Fushë Kosovë
Thirr në
+383 (0)49 555 533
+383 (0)48 712 711
+383 (0)48 712 717
E-mails
info@var-shpk.com
LOKACIONI YNËKu mund të na gjeni ?
https://www.var-shpk.com/wp-content/uploads/2021/04/world.png
NA NDJEKNI NËVAR-SHPK në rrjetet sociale
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
OUR LOCATIONSWhere to find us?
https://www.var-shpk.com/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.

Copyright by BoldThemes. All rights reserved.

No menus found.