E Hënë - E Premte8:30 AM - 16:30 PM
Zyrët gjinden nëFushë Kosovë
Vizito rrjetet sociale

Auditimi

Nuk ka rëndësi të jeshë më i miri, e rëndësishmja është të jeshë më mirë se dje.

Çdo biznes që ka nevojë për auditim të pasqyrave dhe raportim të tyre u mundësojmë këtë shërbim me profesionalizimin më të lartë. Ky shërbim do ti ofrohet çdo klienti ndërsa përparesi do të kenë klientët që bashkëpunojnë me ne edhe në fushat tjera si p.sh. kontabilitet, vlerësimet etj.

LOKACIONI YNËKu mund të na gjeni ?
https://www.var-shpk.com/wp-content/uploads/2021/04/world.png
NA NDJEKNI NËVAR-SHPK në rrjetet sociale
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
OUR LOCATIONSWhere to find us?
https://www.var-shpk.com/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.

Copyright by BoldThemes. All rights reserved.

No menus found.