E Hënë - E Premte8:30 AM - 16:30 PM
Zyrët gjinden nëFushë Kosovë
Vizito rrjetet sociale
NË NJË VEND

Të gjitha Shërbimet

Shfletoni më shum rreth shërbimeve tona duke klikuar në dritaret më poshtë.

Kontabiliteti

Të gjitha shërbimet për kontabilitet të çdo lloj biznesi.

Kthimet/Rikuperimet

Ne u mundësojm kthimin e mjeteve të humbura.

Vlerësimet

Për një vlerësim profesional dhe të paanshëm të pronës tuaj.

Auditimi

Për çdo biznes që të përfundoj ciklin e auditimeve.

Konsulenca

Për të ardhur tek vendimet më të mira dhe planifikime të sakta.

Yearning for Consultancy?

You've come to the right place. Enter your details to get business inspiration, trending solutions and consulting tips delivered to your inbox.

  SAVE WITH OUR PRICING PACKAGES

  Consulting
  Made affordable

  Credibly innovate granular internal or organic sources whereas high standards in web-readiness. Energistically scale future-proof core competencies vis-a-vis impactful experiences.
  $146
  STARTER PACKAGE
  Website Optimization
  • Basic website checkup
  • SEO recommendations
  • Google Ads recommendations
  • W3C Validator recommendations
  $199
  UPGRADED PACKAGE
  Marketing & Optimization
  • Website checkup (W3C included)
  • SEO changes
  • Google Ads basic plan
  • Social Media plan
  $299
  FULL PACKAGE
  Complete Website Strategy
  • Website checkup (W3C included)
  • SEO changes
  • Google Ads marketing plan
  • Social Media marketing plan
  LOKACIONI YNËKu mund të na gjeni ?
  https://www.var-shpk.com/wp-content/uploads/2021/04/world.png
  NA NDJEKNI NËVAR-SHPK në rrjetet sociale
  AVANTAGEHeadquarters
  Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
  OUR LOCATIONSWhere to find us?
  https://www.var-shpk.com/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
  GET IN TOUCHAvantage Social links
  Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.

  Copyright by BoldThemes. All rights reserved.

  No menus found.