E Hënë - E Premte8:30 AM - 16:30 PM
Zyrët gjinden nëFushë Kosovë
Vizito rrjetet sociale

Vlerësimet

Nuk ka të bëjë vetëm me shitjen. Ka të bëjë me krijimin e vlerës për audiencën tuaj.

Jerry Allocca

Me staf të licensuar dhe me përvojë bëjmë vleresimin e pronave të luajtshme dhe të paluajtshme të të gjitha llojeve. Vlerësimi do të jetë i shpejt dhe me cilësi të lartë i pa anëshëm dhe i bazuar në arsyen e tij. Duke marrë parasysh të gjitha standardet që kërkohen për një vlerësim me të gjitha kriteret e kerkuara.

LOKACIONI YNËKu mund të na gjeni ?
https://www.var-shpk.com/wp-content/uploads/2021/04/world.png
NA NDJEKNI NËVAR-SHPK në rrjetet sociale
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
OUR LOCATIONSWhere to find us?
https://www.var-shpk.com/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.

Copyright by BoldThemes. All rights reserved.

No menus found.