E Hënë - E Premte8:30 AM - 16:30 PM
Zyrët gjinden nëFushë Kosovë
Vizito rrjetet sociale
HomeCategory

Gallery

Çdo biznes që ka nevojë për auditim të pasqyrave dhe raportim të tyre u mundësojmë këtë shërbim me profesionalizimin më të lartë. Ky shërbim do ti ofrohet çdo klienti ndërsa përparesi do të kenë klientët që bashkëpunojnë me ne edhe në fushat tjera si p.sh. kontabilitet, vlerësimet etj.

Për të gjithë klientët tanë ose të interesuarit që kanë nevojë për konsulencë në çdo problem ose interesim në zgjerimin apo investime në bizneset e tyre. Një konsulencë e saktë dhe me kohë do ti mundësoj çdo kujt të ketë një të ardhme më të sigurt në biznes ose fillim te biznesit .

LOKACIONI YNËKu mund të na gjeni ?
https://www.var-shpk.com/wp-content/uploads/2021/04/world.png
NA NDJEKNI NËVAR-SHPK në rrjetet sociale
AVANTAGEHeadquarters
Organically grow the holistic world view of disruptive innovation via empowerment.
OUR LOCATIONSWhere to find us?
https://www.var-shpk.com/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
GET IN TOUCHAvantage Social links
Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail.

Copyright by BoldThemes. All rights reserved.

No menus found.